Η φαντασίωση της Ντέπυ

Είχαμε δώσει ραντεβού σε ένα διαμέρισμα. Όταν ήρθα όμως σε βρήκα στο κρεβάτι με μία άλλη. Περιγραφή: Ψιλή, αδύνατη, μελαχρινή, με μικρό στητό στήθος, νέα (έως 30), με κοντά αγορίστικα μαλλιά. Κάθομαι δίπλα σας στο κρεβάτι με τα εσώρουχα και σας παρακολουθώ χωρίς εσείς να ασχολείστε μαζί μου. Αυτή έχει μείνει μόνο με το διαφανές εσώρουχο και ανταλλάσσετε πρόστυχους χαρακτηρισμούς. Αποδεικνύεται ότι είναι πολύ έμπειρη και σε κρατάει σε έγερση χωρίς να τελειώνεις. Αφού σε γλείφει παντού, ξαπλώνει τελικά ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια, σα γυμνασμένη που είναι, πολύ πίσω στο κεφάλι της και εσύ κάνεις στην πάντα το εσώρουχο και αρχίζεις με προστυχόλογα που στα ανταποδίδει να την πηδάς μέχρι το τέρμα. Τελειώνει πρώτα αυτή έχοντας διπλωμένα τα πόδια της στην πλάτη σου και εσύ βαθιά μέσα της χωρίς να ξεκολλήσετε!

Όση ώρα το κάνατε εγώ απλά (με τα εσώρουχα ακόμη) χαϊδεύομαι και έχω γίνει τούρμπο. Τότε γυρίζετε προς εμένα και εκείνη σε ρωτάει τι θα κάνετε τελικά με εμένα. Εσύ τη ρωτάς εάν έχει κάτι στο μυαλό της και αυτή σου απαντά ότι φυσικά πρέπει να την γαμήσεις και αυτή. Εσύ όμως δεν έχεις ακόμα συνέλθει για να αναλάβεις πάλι δράση. Αυτή τότε με πλησιάζει και βάζει ένα δάκτυλο μέσα μου για να διαπιστώσει εάν, και πόσο υγρή είμαι. Όταν βγάζει ένα ή δύο δάχτυλα και διαπιστώνει ότι είμαι μούσκεμα, το σχολιάζει θετικά και τα δοκιμάζει λέγοντας πόσο γλυκά είναι. Την επόμενη φορά που τα βάζει πάλι μέσα μου, μου τα δίνει στο στόμα και κάνω στα δάχτυλά της τσιμπούκι με αναστεναγμούς! Σχολιάζετε και οι δύο ότι είμαι καλή πουτάνα και τότε σε προστάζει να μου τον δώσεις στο στόμα για να στον καθαρίσω από τα χύσια σας και για να σε ετοιμάσω.

Αρχίζω πίσω από τον σάκο και περνάω την υγρή γλώσσα μου πάνω από τα αρχίδια, που τα βάζω ένα, ένα μέσα και συνεχίζω πιο πάνω γευόμενη τα ανάμεικτα υγρά σας και στον καθαρίζω με την γλώσσα μου χωρίς να τον βάλω στο στόμα μου. Η άλλη (πιθανόν από ζήλεια) τσιμπάει άγρια τις θηλές μου (αυτή έχει μικρό στήθος-αγορίστικο) και εκτοξεύει την καύλα μου στα ύψη. Σχολιάζει ότι κάνω καλή δουλειά, επιτακτικά σε κάνει στην πάντα, και χώνει το μουνί της στο στόμα μου. Με καθηλώνει με βία κάτω και με διατάζει να ρουφήξω τα υγρά από το μουσκεμένο μαύρο, λεπτό-see through εσώρουχό της. Τρίβεται στο πρόσωπό μου και μετά κάνει στην άκρη το εσώρουχο και με βάζει να τη γλείψω, να είναι τελείως καθαρή και να μην αφήσω σταγόνα από σπέρμα μέσα της. Εσύ είσαι ήδη έτοιμος και χωρίς καμία προειδοποίηση με την μία μπαίνεις μέχρι τέλους, όσο παίρνει, μέσα μου κάνοντάς με να πονέσω γλυκά από το βίαιο της κίνησης.

Η άλλη συνεχίζει να μου γαμάει το στόμα, έχει λύσει το σουτιέν μου και ζουλάει με μανία τις σκληρές πλέον ρώγες μου. Από το δυνατό πήδημα που μου κάνεις το πλούσιο στήθος μου παίζει πάνω κάτω. Αυτή με βουτάει από τα μαλλιά και φωνάζει να μη σταματήσω γιατί χύνει πάλι. Νοιώθω τα υγρά της να κυλάνε από το στόμα μου στον λαιμό μου. Εγώ έχω φτάσει σε φάση παροξυσμού πλέον από το πήδημα που μου κάνεις και σας παρακαλώ να σταματήσετε γιατί δεν αντέχω άλλο. Εσύ τραβιέσαι απότομα, σπρώχνεις την άλλη στο πλάι, κάθεσαι επάνω μου και με δύο παιξίματα χύνεις με ριπές ανάμεσα στο στήθος μου, στο πρόσωπό μου και στο στόμα μου. Σκύβω τον παίρνω στα χέρια μου και τον καθαρίζω όλον ρουφώντας ό,τι έχει απομείνει. Η άλλη σκύβει, με φιλάει και με καθαρίζει από ότι περισσεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *