Έκανα παρτούζα

Έκανα παρτούζα για να σώσω την καριέρα μου.

Με λένε Ρούλα είμαι τριάντα τριών ετών, με μαύρα μαλλιά, 1.68 ύψος και 57 κιλά, παντρεμένη δύο χρόνια με ένα παιδί. Σε γενικές γραμμές αρκετά όμορφη ώστε να έχω τα κλασσικά προβλήματα με τους συναδέλφους μου στη δουλεια και η ιστορία αυτή συνέβη μόλις είχα γυρίσει από ταξίδι του μέλιτος. Ευτυχώς ο άντρας μου δεν με ζήλευε ποτέ.

 

Μόλις γύρισα στο γραφείο είδα ότι υπήρχε ένταση. Δεν άργησα να μάθω ότι λόγω περικοπών θα γίνουν κι άλλες απολύσεις στο τμήμα που εργαζόμουν. Όταν το έμαθα φοβήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα είμαι πρώτη στη λίστα, αφού μόλις είχα παντρευτεί και κανείς εργοδότης δεν θα ήθελε μια φρεσκοπαντρεμένη που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει έγκυος. Εκτός αυτού ένας από τους συναδέλφους μου, ο Κώστας, ήταν ανιψιός του διευθυντή της εταιρίας (ήταν στην ηλικία μου περί ου και με γούσταρε πολύ και απογοητεύθηκε μόλις έμαθε για το γάμο μου), οπότε όπως καταλαβαίνετε δύσκολα θα έχανε την δουλειά του. Αμέσως ζήτησα να δω τον διευθυντή, αυτή η δουλειά ήταν πολύ σημαντική για εμένα γιατί ο αντρας μου μόλις είχε μείνει άνεργος και έπρεπε να φροντίζω να φέρνω εγω τα λεφτά, αλλά η ιδιαιτέρα του μου είπε ότι θα μπορέσει να με δει στις πέντε και μισή.
 
Η μέρα κύλησε με τη συνηθισμένη ρουτίνα ώσπου στις πέντε και είκοσι με πήρε τηλέφωνο ο κος Γιώργος. Ήμασταν μάλλον μόνοι μας στο κτίριο. Κατευθύνθηκα προς το γραφείο του χτύπησα την πόρτα και μπήκα μέσα και μαζί του ήταν ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, ο Δημήτρης. Του εξήγησα ότι ήταν προσωπικό αυτό που ήθελα να του πω. Με διαβεβαίωσε να μην ανησυχώ και πως ότι πούμε θα μείνει μεταξύ των τριών μας. Τους εξήγησα ότι έμαθα τις φήμες ότι θα γίνουν κάποιες απολύσεις και ότι είμαι διατεθειμένη να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά για να μην χάσω τη θέση μου.
 
– «Θα κάνω τα οτι μπορώ, κύριε Γιώργο», τους είπα με την φωνή μου γεμάτη αποφασιστικότητα.
 
– «Ρούλα η αλήθεια είναι ότι είσαι μια από τις υποψήφιες για να χάσουν την θέση τους», είπε ο Δημήτρης.
 
– «Σας παρακαλώ, θα κάνω ότι χρειαστεί», τους είπα σχεδόν με τρεμάμενη φωνή.
 
– «Αυτό θα το δούμε αμέσως!», είπε ο Γιώργος.
 
Σηκώθηκε από το γραφείο και χούφτωσε τον καβάλο του για να δει αν θα μπω στο νόημα. Δεν είχα άλλη επιλογή. Έσπρωξα την μπλούζα μου προς τα κάτω και τα μεγάλα βυζιά μου σχεδόν πετάχτηκαν έξω, δείχνοντας του πως κατάλαβα που το πήγαινε.
 
– «Είχε δίκιο ο Κώστας που έλεγε ότι είσαι μεγάλη πουτανίτσα!», είπε ο Γιώργος.
Ο Δημήτρης ηρθε κοντα, μου έπιασε το στήθος και μου πιεσε το κεφάλι για να γονατίσω. Γονάτισα, ξεκούμποσα το φερμουάρ του και πέταξα το καβλί του έξω. Αρχισα να τσιμπουκώνω τον Γιώργο ενώ αυτός έστελνε ένα μήνυμα με το κινητό του. Ενώ το έκανα, ο Δημήτρης γδύθηκε δίπλα στο Γιώργο και τον πέταξε έξω περιμένωντας την σειρά του. Άρχισα να τσιμπουκώνω εναλλάξ μία το Γιώργο και μία το Δημήτρη, όταν άνοιξε η πόρτα του γραφείου και μπήκε μέσα ο Κώστας, ο ανιψιός του Γιώργου.
 
Τα έχασα όταν τον είδα αλλά πριν προλάβω να πω οτιδήποτε πετάχτηκε ο Γιώργος και είπε:
 
– «Ρούλα να σου παρουσιάσω τον καινούργιο προϊστάμενο του τμήματος σου».
 
Ενώ ο Κώστας είχε ήδη γδυθεί. Την ίδια στιγμή χτύπησε το κινητό μου. Το πήρε ο Δημήτρης από το παντελόνι μου και μου το έδωσε. Ήταν ο Χάρης ο άντρας μου και με ρώτησε αν θα αργήσω.
 

– «Αγάπη μου μη κανονίσεις τίποτα για έχει πάρα πολύ δουλειά και θα αργήσω…», του απάντησα.

 

– «Εντάξει», μου απάντησε, «Σ’ αγαπώ».

– «Κι εγω», του είπα κρατώντας το καβλί του Γιώργου στο χέρι μου ενώ ο Δημήτρης είχε πλησιάσει και μου χτυπούσε το δικό του στο πρόσωπο, «θα τα πούμε σπίτι».

– «Τα χαιρετίσματά μας στο κερατά, Ρουλίτσα!», είπε ο Κώστας και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.
 
– «Αι γαμήσου παλιομαλάκα!», του απάντησα.
 
– «Ηρέμησε Ρούλα και απόλαυσέ το…», μου είπε ο Γιώργος.
 
Ενώ ο Κώστας χούφτωνε τα βυζιά μου και ταυτόχρονα μύριζε το κιλοτάκι μου.
 
– «Φρεσκοπαντρεμένο μουνάκι μυρίζει…», είπε ο Κώστας.
 
Ταυτόχρονα ο Δημήτρης φώναζε:
 
– «Πάρτους στο στόμα Ρούλα, πάρτους στο στόμα!»
 
Η λογική πρυτάνευσε μέσα μου και αφού δεν είχα άλλη επιλογή γονάτισα και άρχισα να τους τσιμπουκώνω και τους τρεις εναλλάξ.
 
– «Πω πω! Τι τσιμπουκλού είχα μέσα στην εταιρία και δεν το ‘ξερα!», φώναζε ο Γιώργος.
 
Παρότι πνιγόμουν απ’ τις ψωλές τους εκείνοι συνέχισαν ήταν βίαιοι και να μου τα χώνουν μέχρι το λαρύγγι.
 
– «Εμπρός! Τι περιμένετε;», είπε ο Κώστας «Γαμήστε της το στόμα!», και άρχισαν να μου της βαράνε στα μάγουλα.
 
Αμέσως ο Κώστας άρπαξε το κεφάλι και άρχισε νε μου καρφώνει το καυλί του μέσα στο στόμα του. Το ίδιο έκαναν με τη σειρά τους και ο Γιώργος με τον Δημήτρη.
 
– «Αρκετά με τα τσιμπουκώματα Ρούλα, ήρθε η ώρα για σκληρό γαμήσι!», είπε ο Γιώργος και με έβαλε στα τέσσερα μπροστά από την πολυθρόνα στο γραφείο.
 
Έκατσε μπροστά μου ο Δημήτρης και άρχισα να τον τσιμπουκώνω ενώ ο Γιώργος μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου. Σε λίγο τη θέση της γλώσσας του πήραν τα δύο του δάκτυλα.
 
– «Ρούλα εκτός από τσιμπουκλού μετά το αποψινό θα είσαι και μια ξεκωλιάρα!», μου είπε στο αφτί και αμέσως άρχισε να μου ξεσκίζει την σούφρα μου.
 
Ο Γιώργος με τον Δημήτρη με γαμούσαν πίπα – κώλο ενώ ο Κώστας είχα πάρει ένα κινητό και τραβούσε βίντεο. Σε λίγο ο Γιώργος άρχισε να γεμίζει την κωλοτρυπίδα μου με σπέρμα.
 
 
– «Χύνω Ρούλα χύνω! Ααααχχχχχχχχχ! Παλιοπουτανίτσα, με τρελαίνεις!», και ξάπλωσε δίπλα μου.
 
Τη θέση του πήρε ο Δημήτρης. Τα νεύρα του κώλου μου είχαν χαλαρώσει και με γαμούσε πιο δυνατά από τον Γιώργο.
 
 
– «Θέλω να τελειώσεις στο στόμα μου Δημήτρη», μου ξέφυγε, αλλά από την άγρια παρτούζα είχα καβλώσει κι εγώ κι είχα αποφασήσει να την απολαύσω. Εκείνος υπάκουσε και αφού τραβήχτηκε αμέσως και μου έδωσε την πούτσα του στο στόμα μου.
 
Η γεύση του κώλου μου ήταν απίθανη και σε λίγο κατάπινα τα χύσια του.
 
– «Πιέστα καριόλα, πιέστα! Πιέστα! Έτσι, αχχχχχχχχχ!!!»
 
– «Τώρα είναι η σειρά μου…», είπε ο Κώστας και ξάπλωσε στην πολυθρόνα.
 
Έκατσα πάνω στο ολόρθιο καβλί του και το οδήγησα στα βάθη του κώλου μου. Άρχισα να τον καβαλάω ενώ αυτός σκαμπίλιζε τα κωλομάγουλα μου. Σε λίγο ένιωσα το χύσια του να κατακλύζουν την σούφρα μου.
 
– «Για πάρτη σου Ρούλα, για πάρτη σου! Αααααχχχχχχχχχχ!», φώναζε ο Κώστας.
 
Και οι τρεις τους σε λίγο ήταν έτοιμοι για δράση. Ξάπλωσα τον Κώστα στο πάτωμα, τον καβάλησα ενώ ο Δημήτρης ήρθε από πίσω και γάμαγε των κώλο κι εγώ ταυτόχρονα τσιμπούκωνα τον Γιώργο.
 
Σε λίγο είχαμε συντονιστεί όλοι μας και εγώ είχα τον πιο έντονο οργασμό της ζωής μου. Σε λίγο ο Γιώργος έχυνε στο στόμα μου και κατάπινα τα χύσια του λαίμαργα ενώ την ίδια στιγμή ο Δημήτρης γέμιζε την κωλοτρυπίδα μου με τα χύσια του. Ήταν τέτοια η ηδονή μου που δεν κατάλαβα ότι ο Κώστας τελείωσε μέσα στο μουνάκι μου.
 
Αφού πήρα μια ανάσα ντύθηκα και πήγα στο σύζυγο μου που με περίμενε, εξηγώντας του ότι στην δουλειά μου θα κάνουν απολύσεις λόγω περικοπών και ότι θα πρέπει να δουλεύω πιο συχνά ως αργά.
 

Την άλλη μέρα το πρωί μας κάλεσε όλους ο Γιώργος στο γραφείο του να μας ανακοινώσει τις αλλαγές στην εταιρία. Μετά το χθεσινό ήμουν σίγουρη για τη δουλειά μου. Αφού ανακοίνωσε ότι ο Κώστας γινόταν προϊστάμενος του τμήματος, με έκπληξη τον άκουσα να λέει ότι αναλάμβανα μια νέα θέση δίπλα στη διοίκηση της εταιρίας σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.


Advertisement

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *